Kampioni i ri “Google Chrome”

Kampioni i ri “Google Chrome”

48
SHPËRNDAJE

Tregu i “Internetit” (rrjetit global) dhe nga analizat që janë bërë del se “Google Chrome” ka rreth 41.71 përqind të marketit në Prill që e ndan atë nga “Microsoft internet Explorer” me 41.33 përqind.
Në vendin e tretë ishte Firefox me rreth 10.06 përqind, që ndiqet nga shfletuesi Safari i kompanisë së mirënjohur Apple me rreth 4.47 përqind.

Chrome u para emërtua në vitin 2012 me kurorë si mbreti i kësaj kategorie d.m.th shfletuesve që ky raport u bë nga “tracking group StatCounter” Në atë kohë statistikat renditnin numri dy Firefox që pasohej nga Internet Explorer që ishte në vendin e trete.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.