Hyperloop deri ne 1280 km/ore

Hyperloop deri ne 1280 km/ore

60
SHPËRNDAJE

Njerëzit janë gati për të hyrë në një epokë të re të udhëtimit me shpejtësi të lartë, sipas teknikeve eshte provuar forca shtytëse e sistemit pneumatik e quajtur ‘Hyperloop, “i cili u provua ne Las Vegas të mërkurën.
Bazuar në një ide te miliarderit Elon Musk në vitin 2013, teknologjia me burim të hapur  u zhvillua nga disa kompani, studentë te universitetit, dhe inxhinierë të pavarur te cilet shpresojne për të transportuar njerëz dhe mallrave në kapsulat nëpërmjet një rrjeti global të tubave me shpejtësi deri në 800 m/ore (1280 km/ore).

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.