HTC Vive

HTC Vive

40
SHPËRNDAJE

Pamjen e kanë të mrekullueshme, janë të shpejtë, kane qëndrueshmëri të madhe, karikohen shpejt dhe janë rezistente ndaj ujit.

Pajisja e vogël dhe praktike. I kryen të gjitha funksionet e njëjta me altoparlantin inteligjent, si dhe cilesia e zërit është më i mirë ngaqë funksionon me altoparlant të jashtëm.

Është një nga arritjet më të mira teknologjike, megjithatë zhvilluesit ende janë në fillim te përdorimit të kësaj teknologjie. HTC Vive është pajisja i ka permbledhur te gjitha sa thame me lart deri tani.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.