Furca qe vizaton ne 3D

Furca qe vizaton ne 3D

52
SHPËRNDAJE

Ajo që disa vite më parë ishte vetëm një ëndërr, tashmë Google e bëri realitet. Së fundmi kompania ka prezantuar  një furçë, e cila ju lejon të vizatoni në 3D. 

Ajo quhet  “Tilt Brush” dhe  kombinon realitetin virtual me procesin inovativ të vizatimit në 3D.

“Tilt Brush” përveç furçës ka edhe një  palet që ju lejon të zgjidhni ngjyrat dhe stilet e furçës për të vizatuar atë që ju dëshironi. Gjithçka që ju bëni me të natyrisht është e simuluar dhe shihet me një kufje të realitet virtual, por ajo ju jep mundësi të jashtëzakonshme arkitektëve, inxhinerëve apo dizenjuesve të veshjeve

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.