Ericsson investon 370 mln $ per sherbimin 5G

Ericsson investon 370 mln $ per sherbimin 5G

25
SHPËRNDAJE

Ericsson ka marre nje kredi prej 220 milion dollarë nga Banka Nordike e Investimeve dhe 150 milion dollarë nga AB Svensk Exportkredit në një përpjekje për të zhviluar teknologjine 5G R & D.

Fondet do të përdoren për të mbështetur aktivitetet e kërkimit dhe zhvillimit (R & D) të Ericsson 5G, mobile dhe “Internet of Things (IoT)”.  Si pjesë e strategjisë, kompania po rrit investimet për të siguruar lidershipin teknologjik në shërbimet 5G, IoT dhe digitale. Deri tani ata kanë gjithsej kanë 38 operatorë të angazhuar në zhvillimin dhe përgatitjen për rrjetin 5G. Këtë muaj, Ericsson u zgjodh për të ndërtuar rrjete 5G të Deutsche Telekom dhe Verizon dhe gjithashtu zhvilloi bisedime me AT & T në Teksas dhe KDDI në Japoni, duke u bashkuar me grupin e punes 5G të qeverisë australiane. Si rezultat, Ericsson pretendon të ketë “portofolin më të plotë 5G në industri”.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.