Automjeti elektrik “Pehlivan Elektrak”, tur ne Ballkan

Automjeti elektrik “Pehlivan Elektrak”, tur ne Ballkan

48
SHPËRNDAJE

 

Ekipi i projektit, së pari do të zhvillojnë promovimin e automjetit më 20 prill në Universitetin Teknik të Sofia.

Automjeti elektrik i bërë nga studentët e Fakultetit të Inxhinierisë pranë Universitetit të Trakya-s, të cilën e kanë quajtur “Pehlivan Elektrak”, do të dalë në turneun e Ballkanit ku do të promovohet.

Automjeti i cili fitoi çmimin “Dizajni më i mirë” në garën e TUBITAK automjetet alternative me energji, më 19 prill do të niset për në Ballkan.

Ekipi i projektit, së pari do të zhvillojnë promovimin e automjetit më 20 prill në Universitetin Teknik të Sofia.

Automjeti pasi që të vizitojë Bullgarinë dhe Greqinë, më pas do të promovohet edhe në Maqedoni, Bosnjë Hercegovinë, Mal të Zi dhe Shqipëri.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.