Amazon dhe Alexa mundesojne hyrjet ne kalendarin e Google- s

Amazon dhe Alexa mundesojne hyrjet ne kalendarin e Google- s

76
SHPËRNDAJE

Nepermjet Amazon- it dhe  Alexa- s tani mund te kerkoni për kalendarin e Google- s.
Alexa është pala e tretë e cila mbështet redaktimin dhe informacionet e shtuara në kalendarin e Google- s dhe ju mund ta bëni këtë nga çdo pajisje qe merr internet me wi- Fi.

Alexa është lejuar që tju kujtoje per shenimet tuaja.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.