5 zhvillimet e reja te teknologjise qe do te vijne ne 2016

5 zhvillimet e reja te teknologjise qe do te vijne ne 2016

220
SHPËRNDAJE

Ne gjithmonë flasim për paisje teknologjike, që do të zhvillohen rreth viteve 2030 apo 2040, por që shumë prej tyre ndoshta do të mbeten vetëm një koncept dhe nuk avancojnë më tej.

Edhe pse nuk mund ta parashikojmë me saktësi se çfarë do të sjellë e ardhmja, ne tani mund të shohim zhvillimin e pabesueshëm të teknologjisë vetëm në dekadën e fundit.Më poshtë po ju tregojmë 5 zhvillimet e reja të teknologjisë, të cilat do të vijnë së shpejti në treg.

Teknologjia e karikimit të smartphon-it shpejt dhe pa kabëll (wireless) 

teknologjite-qe-do-te-vijne-gjate-2016-1

Teknologjia “Force Touch”

teknologjite-qe-do-te-vijne-gjate-2016-2

Ora inteligjente më të mira

teknologjite-qe-do-te-vijne-gjate-2016-3

 Paisjet modulare 

teknologjite-qe-do-te-vijne-gjate-2016-4

 Projektori mobil 

teknologjite-qe-do-te-vijne-gjate-2016-5

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.