3 websitet me te suksesshme ne bote

3 websitet me te suksesshme ne bote

50
SHPËRNDAJE

Vlera e websiteve te ndryshme varet nga shume faktore. Nje prej tyre eshte numerimi i klikimeve per nje dite te caktuar apo per jave dhe muaj.

Vleresimi i klikimeve dhe trafikut qe ka cdo faqe jep nje vlere edhe monetare.

Duke u nisur nga ky mates kemi nje renditje ku vendin e pare e ze Facebook- u me 3,210,711,170 dollare.

2. Wikipedia.org  3,125,331,353 dollare.

3. Yahoo.com 3,073,887,234 dollare.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.