1000 km rruge me panele diellore

1000 km rruge me panele diellore

48
SHPËRNDAJE

Ndërtimi i rrugëve me panele diellorë janë duke u bërë realitet dhe në një të ardhme të afërt ju mund të ngisni makinën, biçikletën ose të ecni në to.

Së fundmi qeveria franceze ka bërë një njoftim se ka në plan të ndërtojë 1000 km rrugë me panele diellorë për 5 vitet e ardhshme. Rrugët janë të zëna nga makinat vetëm në 10% të kohës dhe “Colas”, një kompani transporti, beson se kjo lë hapësirë për prodhimin e një sasie të madhe energjie.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.