10 urat me te shtrenjta te ndertuara ndonjehere

10 urat me te shtrenjta te ndertuara ndonjehere

105
SHPËRNDAJE

Urat janë konsideruar si elementeti më i rëndësishëm i infrastrukturës së një vendi. Disa ura janë shumë të famshme në botë për shkak të dizenjove mbresëlënëse, gjatësisë dhe detajeve të tjera.
 

Madhësia e urave dhe detajet e dobishme përcaktohen nëpërmjet funksionit të kryer nga ato dhe kapacitetit të trafikut që ura mund të përballojë. Gjatësia e urës matet në metra dhe zakonisht është ndërtuar mbi tokë ose ujë. Ndërtimi i urës kërkon teknologji të nivelit të lartë dhe menaxhim të ekspertëve. Ndërtimi i urave është shumë i shtrenjtë për shkak të teknologjisë së shtrenjtë që përdoret për ndërtimin e tyre. Në këtë artikull do ju listojmë disa nga urat më të shtrenjta të ndërtuara ndonjëherë. Ato janë: 

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.