Video/Fusha e mbetjeve urbane ne Marinez do zhduket.

Video/Fusha e mbetjeve urbane ne Marinez do zhduket.

482
SHPËRNDAJE

Projekti i Bashkise se Roskovecit parashikon per se shpejti ,para fushates elektorale te ketij viti zhvendosjen e fushes se mbetjeve urbane nga Marinza . Kryetarja e Bashkise Roskovec Majlinda Bufi ka dhene detaje ne lidhje meprojektin dhe perfundimin e studimit te fizivilibetit te vend depozitimit te ri te gjithe bashkise Roskovec . Ky studim i cili tashme ka marre dakortesine dhe voten pro te keshillit te bashkise Roskovec parashikon ndertimin ne nje siperfaqe toke disponibel shtwterore prej 1,5 hektare ne kodrat e Kumanit. Zhvendosja e fushes se mbetjeve urbane nga Marinza ne Kuman ploteson te gjithe standartet teknik dhe urban pasi nuk do te kete asnje impakt ne komunitet.  Kreu i kesaj bashkie Majlinda Bufi ka shpjeguar dhe garantuar komunitetin se gropa ekologjike do te jete larg qendres se banuar dhe per me teper me parametra teknik qe nuk lejojn ndotje ne mjedis.Kreu i bashkise Roskovec eshte shprehur gjithashtu se projekti ne fjal i eshte paraqitur ministrise se ekonomise kerkesa per nje partneritet publik privat per te siguruar financim dhe zbatimin e projektit qe kap vleren financiare prej 65 milion lek te reja

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.