Tregtia e paligjshme shfaros mijëra shpendë këngëtarë të mbrojtur në vit

Tregtia e paligjshme shfaros mijëra shpendë këngëtarë të mbrojtur në vit

47
SHPËRNDAJE

Gardalinat shiten nga 300 lekë në dyqanet e Tiranës, por pas kësaj tregtie fshihet vrasja e mijëra shpendëve përmes kapjes me rrjeta dhe leqe-ndërkohë që institucionet bëjnë një sy qorr.

Ekspertët thonë se çdo vit në Shqipëri kapen me rrjeta dhe në mënyrë të paligjshme të paktën 36 mijë shpendë të mbrojtur. Vetëm një pjesë e vogël e tyre mbijeton për t’u shitur për pak para në tregun lokal.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.