Socialistet e Fierit zgjedhin kryetaret e partise ne Rajone dhe Njesi Administrative

Socialistet e Fierit zgjedhin kryetaret e partise ne Rajone dhe Njesi Administrative

928
SHPËRNDAJE

Emra te rinje dhe rikonfirmuar jane zgjedhur keto dite ne krye te Partise Socialiste te 4 Rajoneve te qytetit Fier dhe 8 njesive administrative pas procesit te zgjedhjeve.

Mesohet se zgjedhjet e reja ne Partine Socialiste ne Fier jane kryer ne perputhje me statutin e partise socialiste dhe kohen e zhvillimit te tyre nje here ne dy vjet.

Zgjedhjet per kryetar te njesive administrative rajone ne qytet .

Ne rajonin nr -1 Niko Neco

Ne rajonin 2 -Rikonfirmuar ,Fatjon Elezaj

Ne rajonin 3 -Rikonfirmuar ,Ramion Kurti

Ne rajonin 4 Ermelinda Cepele

Ne njesite administrative jane rikonfirmuar kryetaret e meparshem nderkohe pritet ne ditet ne vijim te zgjidhet edhe kreu i Partise ne Njesine Administrative Cakran, Portez,

Zgjdhjet e fundit per kryetaret e PS te Rajoneve dhe Njesite Administrative ne Fier u zhvilluan ne vitin 2016

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.