Shqipëria ka nevojë që të rinjtë e saj më të zgjuar

Shqipëria ka nevojë që të rinjtë e saj më të zgjuar

27
SHPËRNDAJE

Ambasadori amerikan Donald Lu ka deklaruar sot në Tiranë se Shqipëria ka nevojë për ligjvënës të rinj, kryeministra dhe ambasadorë të rinj. “Shqipëria ka nevojë që të rinjtë e saj më të zgjuartë shërbejnë si vendimarrës; ndoshta në këtë sallë kemi ministrin e ardhshëm apo ambasadorin e ardhshëm,” tha ai.

Në kuadrin e 7-Vjetorit të anëtarësimit në vendit tonë në NATO, Lu ka zhvilluar një takim me të rinj, ku u ka evidentuar vlerat e marrëdhënieve mes dy vendeve, Shqipërisë dhe SHBA-së.

“Lidhja mes shqiptarëve dhe amerikanëve është e fortë. Ata kanë bërë kaq shumë përparim sa në vitet e ardhshshme do të vazhdojnë si aleancë dhe miq të afërm.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.