Revolucion 300-gramësh, mikro-dronët

Revolucion 300-gramësh, mikro-dronët

35
SHPËRNDAJE

Peshojnë më pakë se 300 gram por mund të revolucionojnë qiejt tanë, janë mikro dronët, mini robotë fluturues që nuk preken nga ligjet dhe po njohin një përhapje shumë të lartë, mbi të gjitha për filmimet ajrore, në gazetari dhe inspektime të godinave.

Kushtojnë pakë, janë të besueshëm dhe mbi të gjitha nuk preken nga ligjet rregullatore për aspektin e fluturimeve ajrore dhe pilotët nuk kanë nevojë të kenë ndonjë dëshmi dhe nuk janë të detyruar të kalojnë nëpër vizita mjekësore.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.