Protest e 100 drejtuesve te mjeteve te transportit te nxenesve ne Fier...

Protest e 100 drejtuesve te mjeteve te transportit te nxenesve ne Fier .

261
SHPËRNDAJE

Rreth 100 drejtues te automjeteve te transportit te nxenesve ne Fier kane protestuar para prefektures Fier pas ndalimit te tyre nga policia e qarkullimit per mos zbatim te ngjyres dalluese te ketij sherbimi.Sipas drejtuesve te ketij sherbimi ata sot jane pwnguar ne transportin e rreth 3500 nxenesve te shkollave te arsimit jo publik. Ata i jane drejtuar prefektures per kete padrejtesi sic e kan quajtur ata veprimin e policise se qarkullimit. Nje perfaqesi e tyre ka paraqitur ankesat prefektit te qarkut fier duke shprehur ankesat dhe pretendimet ne prani edhe te drejtuesve te policise duke vendosur se fundi i ketij muaji do jete edhe afati i fundit i qarkullimit te tyre pa zbatuar kete detyrim te percaktuar per kete sherbim

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.