Projekti per Parkun e Liqenit te Kasharit 2016

Projekti per Parkun e Liqenit te Kasharit 2016

54
SHPËRNDAJE

Afërsia e këtij territori me zonat e banuara mundësojnë kushtet për krijimin e një parku të domosdoshëm sidomos për rininë në ushtrimin e sporteve natyrore si: ecjet e lira në natyrë, “mountain bike” si dhe organizime turistike.Për momentin, investimi për liqenin e Kasharit është në fazën e projektimit dhe ideimit të tij.

Administratori Erin Çatri e vlerëson atë si një mundësi për t’i dhënë të gjithë njësisë administrative një imazh të ri dhe një vrull zhvillimi.

Investimi për këtë projekt mendohet të nise rreth 2 muaj më vonë, ndërsa gjatë kësaj periudhe do të zhvillohet një proces konsultimi midis bashkisë, njësisë administrative, banorëve dhe projektuesve.

parku-i-liqenit-te-kasharit-1

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.