Në ligjin e ri të fëmijëve, penaliteti maksimal për personat që dhunojnë...

Në ligjin e ri të fëmijëve, penaliteti maksimal për personat që dhunojnë apo neglizhojnë fëmijët

68
SHPËRNDAJE

Në ditën kombëtare të jetimëve, Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi deklaroi në aktivitetin e organizuar nga Shtëpia e Fëmijës “Zyber Hallulli” në Tiranë se “në ligjin e ri të fëmijëve do të ketë penalitet maksimal për personat që dhunojnë apo neglizhojnë fëmijët”.

Ministri Klosi vuri theksin tek ndryshimi i domosdoshëm që duhet të pësojë sistemi, marrë shkas nga rastet e fundit të dhunës ndaj fëmijëve. “Në keto ditët e fundit kemi parë raste të dënueshme, sikundër kemi parë nje reagim të madh shoqëror për këto ngjarje krejtësisht të pa tolerueshme në institucinet tona të përkujdesjes sociale. Unë i dënoj, i dënoj me shumë forcë çdo ngjarje”, u shpreh Klosi.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.