Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle

43
SHPËRNDAJE

Kur Adolf Hitler kërkoi, ose më mirë, urdhëroi Ferdinand Porsche për të krijuar një makinë, thjeshtë dhe të lire për njerëzit, Beetle ishte përgjigjja e tij.

Ajo nxorri miliona qytetarë të zakonshëm në rrugë.

Kjo makine frymezoi ne vitet e mevonshme inxhinierin per modelin e ri te makines Porsche 911.

Kjo eshte njera nga 20 makinat qe kane ndryshuar boten.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.