Makinat autonome brenda 5 viteve edhe ne rruget e Australise

Makinat autonome brenda 5 viteve edhe ne rruget e Australise

44
SHPËRNDAJE

Qeveria njoftoi gjithashtu për krijimin e një institucioni të quajtur “Smart Innovation Centre”, i cili do të mirëpresë kërkimet mbi efektet e transportit në zhvillim si dhe të teknologjisë rrugore.

“Sigurisht, që kemi një punë të madhe përpara! Ne duhet të ndryshojmë planifikimin tonë të transportit, rrjetin rrugor, mënyrën me të cilën dritat e trafikut janë konfiguruar, kufijtë e shpejtësisë etj,”: tha ministri. Përveç makinave, qeveria australiane synon edhe automatizimin e transportit publik.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.