Bugatti 3.4 million dollaresh “Veyron”

Bugatti 3.4 million dollaresh “Veyron”

54
SHPËRNDAJE

Numri i makinnave te prodhuara eshte i limituar.

Versioni origjinal ka një shpejtësi maksimale prej 407 km/ore.

Ai u emërua makina e Dekadës dhe mori çmimin si makina me e mire e viteve 2000-2009 nga programi televiziv BBC Top Gear.

Versioni Super Sport i Veyron njihet nga libri i rekordeve Guinness si makina me e shpejte (ne rruge ligjore) e prodhuar në botë, me një shpejtësi maksimale prej 430,9 km/ ore.

Veyron Grand Sport Vitesse ka kapur shpejtesine më të madhe deri tani ne te gjithe botën, 408.84 km/ore në një provë më 6 prill 2013.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.