Uragani Irma “than”Oqeanin

Uragani Irma “than”Oqeanin

122
SHPËRNDAJE

Uraganet e fuqishme kanë qenë kryeqendra e fjalës në kontinentin Amerikan. Por ajo që ka çuditur më shumë botën është ‘zhdukja’ e oqeanit menjëherë pas uraganit.
Sipas shkencëtarëve gjithmonë pas uraganit, uji lëviz me presion të ulët, por edhe baticat dhe zbaticat bëjnë punën e tyre.
Zhvendosja e ujit gjatë uraganeve shkakton përmbytje dhe pas uraganeve ndodh e kundërta. Është ujë shumë i cekët në Bahamas, kështu që çdo lloj zhvendosje është e dukshme.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.