“Rryshfet” per te debuar emigrantet e paligjshem nga Britania

“Rryshfet” per te debuar emigrantet e paligjshem nga Britania

69
SHPËRNDAJE

Mijëra emigrantëve të paligjshëm janë duke u ofruar ryshfet për të lënë Britaninë me ‘paketa përshtatur’ që përfshijnë fluturime të lira, të holla për të filluar biznesin dhe të ndihmojë me gjetjen e shkollimit për fëmijët e tyre. Brenda kesaj oferte është edhe një mundesi  per personat qe kane deshtuar ne marrjen e azilit si dhe ata që kane perfituar nga amnistia qe kane shkelur  vizën e tyre, nëse ata marrin pjesë në takime për të diskutuar kthimin e tyre.
Zyrtaret ne Britani a janë duke premtuar se kushdo që lë vullnetarishtBritanine e Madhe  mund të lejohet të kthehet atje perseri në më pak se dy vjet, ndërsa ata qe jane  deportuar me forcë janë të ndaluara që të kthehen për një dekadë. Ky eshte  një shembull i habitshem i largimeve  zyrtare, per  mënyrën  efektive për ‘paguar’ emigrantë të paligjshëm për të lënë Britanine.Një zyrtar i lartë i emigracionit është shfaqur edhe në shfaqje televizive me nje te ftuar shpirtëror  per të promovuar masat e reja.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.