Pema e rrezuar e xhungles

Pema e rrezuar e xhungles

67
SHPËRNDAJE

Nje fotografi e Mattias Hauser

Një peme gjigande ne Hang Son Doong, shpella më e madhe në botë,  ne territorin e  “Phong Nha-Ke Bang” Parku Kombëtar i Vietnamit.

Kjo është më shumë se dy milje e gjatë dhe, në disa vende, më shumë se 180 meter elartë.

Aty ku tavane është i shembur lejon rrezet e diellit ta pershkojne, vegjetacioni rritet pa pengesa ne kete vend perrallor.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.