Nju Jork- Londer per 11 minuta

Nju Jork- Londer per 11 minuta

114
SHPËRNDAJE

Ai është quajtur “Antipod” dhe është i shpejtë dy herë më shumë se “Skreemr” dhe 12 herë më i shpejtë se “Concorde”.

Ky avion mund të mbajë 10 veta dhe të udhëtojë deri në 20,000 km në më pak se një orë, duke udhëtuar kështu nga Londra në Nju Jork për vetëm 11 minuta.

Projektuesi tha se ai mund të vihet në lëvizje më një shpejtësi 10 herë më të madhe se shpejtësia e zërit, rreth 7,673mp/h ose 12,349km/h.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.