Keto jane 10 ndertesat me te larta ne Itali

Keto jane 10 ndertesat me te larta ne Itali

142
SHPËRNDAJE

Kjo listë rendit ndërtesat më të larta në Itali, të cilat janë mbi 100 metër, bazuar në matjen standarte të lartësisë.

Të dhënat e përdorura për statistikat në këtë artikull janë bazuar plotësisht në përmbajtjen e ofruar nga Emporis.com, portali më i mirë që ofron të dhëna mbi fushën e ndërtimit dhe projektet e ndërtimit në mbarë botën!

1. Torre Unicredit

Qyteti: Milano

Lartësia: 231 metër

Viti i ndërtimit: 2011

2. CityLife – Il Dritto

Qyteti: Milano

Lartësia: 209 metër

Viti i ndërtimit: 2015

3. Grattacielo della Regione Piemonte 

Qyteti: Torino

Lartësia: 209 metër

Viti i ndërtimit: 2015

4. CityLife – Lo Storto

Qyteti: Milano

Lartësia: 174 metër

Viti i ndërtimit: 2016

5. Torre Intesa Sanpaolo

Qyteti: Torino

Lartësia: 167 metër

Viti i ndërtimit: 2013

6. Palazzo Lombardia

Qyteti: Milano

Lartësia: 160 metër

Viti i ndërtimit: 2010

7. Torre Solaria

Qyteti: Milano

Lartësia: 142 metër

Viti i ndërtimit: 2013

8. Torre Diamante

Qyteti: Milano

Lartësia:  139 metër

Viti i ndërtimit: 2012

9. Torre Telecom Italia

Qyteti: Napoli

Lartësia: 128 metër

Viti i ndërtimit: 1995

10. Torre Pontina

Qyteti: Romë

Lartësia: 127 metër

Viti i ndërtimit: 2010

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.