Bletet dhe grerezat, kandra te pabesueshme

Bletet dhe grerezat, kandra te pabesueshme

377
SHPËRNDAJE

Bletet: Sot ne bote ka rreth 20 000 lloje bletesh.

Ato bejne jete shoqerore dhe jetojne ne koloni, ne fole te ndertuara me dyllin qe e prodhojne vete.

Bleta thumbon vetem nje here dhe pastaj ngordh

Grerezat: Sot ne bote ka rreth 75 000 specie grerezash.

Ato hane dhe kandra te tjera. Ngjyrat e grerezave jane me te ndezura sesa te bleteve.

Ato mund ta perdorin thumbin disa here dhe vetem femrat kane thumb.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.