Astronautët pranojnë ekzistencën e UFO-ve

Astronautët pranojnë ekzistencën e UFO-ve

124
SHPËRNDAJE

Armstrong deklaron se anijet kozmike të alienëve ishin shumë më të mëdha sesa të njerëzve dhe më superiore. Ata që besojnë në ekzistimin e UFO-ve besojnë se mu këtu qëndron fakti që njerëzit më nuk shkuan në Hënë.
Gjykuar sipas një interviste, të cilën Armstrong e dha për një profesor, emri i të cilit nuk dihet, alienët menjëherë kishin vërejtur praninë e njerëzve në Hënë dhe, duke u paraqitur në një numër të madh, e bënë të qartë se shkuarja e njerëzve në Hënë nuk ishte një gjë që u pëlqente edhe aq shumë. Astronauti Armstrong thotë se prania e alienëve ishte evidente edhe për ta. Planifikimi i rusëve që të shkojnë në Hënë, në një të ardhme të afërt, nuk dimë a e ka parasysh këtë informatë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.