Airbus kerkon një dron mallrash për të ardhmen

Airbus kerkon një dron mallrash për të ardhmen

61
SHPËRNDAJE

Dronet sot janë të pamjaftueshem.

Në qoftë se dronet do të revolucionarizohen, ata do të duhet të bëjë shumë më tepër, pervec dizajnit të tyre.

Nje kompani prodhuese në Phoenix, është duke bashkëpunuar me Airbus Group për të hartuar një dron mallrash për të ardhmen.

Te dyja kompanite kane ftuar dizenjuesit ne një garë qe do te jete e hapur deri në 22 maj. Me poshte janë disa nga kërkesat për projektimin:
Fluturim dhe ulje -ngritje vertikale dhe horizontale.

Të paktën një krah nga secila ane, për të fluturuar si një aeroplan.
Duhet të përdorin midis 4 ose 10 rrotore.

Krahët maksimale jo me shume se 4.8 metra.
Gjatësia maksimale jo me shume se 3.4 metra.
Asnjë pjesë e vetme nuk mund të jetë më shumë se 1.8 meter.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.