A e parashikoi Nostradamus fitoren Trump? Çfar vjen pas?

A e parashikoi Nostradamus fitoren Trump? Çfar vjen pas?

63
SHPËRNDAJE

Nostradamus (1503- 1566) është konsideruar si një nga shkrimtarët më të rëndësishëm dhe të famshëm të profecive të historisë.

Fama e tij erdhi me botimin e libirt të tij Profecitë, që përbehet nga përbehet nga grupe prej 100 tregimesh, në librin “Centurie in profezie” – Shekujt në Profeci.

Mbështetësit e ketyre profecive i atribuojne Nostradamusit aftësine për të parashikuar një numër të paimagjinueshëm ngjarjesh në historinë e botës midis të cilave: Revolucionin Francez, bombën atomike, ngritjen në detyrë të Adolf Hitler dhe atentatet e 11 shtatorit 2001. 

Por a e parashikoi Nostradamus fitoren e Trump? 

Rrjetet sociale kanë kohë që po ziejnë nga këto dyshime pasi shumë kërkues shkencorë kanë dalë në përfundim që Nostradamus vërtet ka përshkruar një president amerikan i cili ka shumë ngjashmëri me planet që Trump ka prezantuar për Amerikën dhe botën.

Nostradamus flet për një njeri në kufijt e të çmendurisë dhe zhurmës i cili është i aftë të tërheqë vëmëndjen e të gjithëve, pavarësisht kritikave madje dhe tradhëtive të njerzëve të tij ai arrin të fitojë.

Por Nostradamus nuk flet për një udhëheqës të devotshëm por për një njeri që do shkatrojë ekuilibrat botërorë dhe fundin e saj.

Por a do të jetë Trump udhëheqësi që do sjellë fundin e botës? 

Asgjë nuk është më e sigurt, por fitorja e tij është një shtysë që gjërat do të fillojnë të ndryshojnë në botë

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.