Ristrukturohet drejtoria e taksave ne bashkine Fier, reduktohet numri i punonjesve.

Ristrukturohet drejtoria e taksave ne bashkine Fier, reduktohet numri i punonjesve.

227
SHPËRNDAJE

Ndryshimi i struktures se Drejtorise se taksave ne bashkine Fier ka sjelle reduktimin e 8 punonjesve .Mesohet se drejtoria e taksave te bashkise ka nisur ristrukturim te struktures per te rritur eficencen ne pune ne detyra specifike per cdo punonjes, specialiste te taksave .

Drejtoria e taksave ne bashkine Fier mbetet me 44 punonjes ndersa punonjesit ne fjale mesohet se nuk do te mbeten pa pube por jane sistemuar ne sektore te tjere te bashkise sipas profilit arsimor dhe profesional te seicilit.

Megjithate bashkia Fier nepermjet drejtorise se taksave permirson treguesit e te ardhurave nga taksat nga viti ne vit. Per kete vit niveli i arketimit te taksave per Bashkine Fier edhte rritur me 10% nga viti i kaluar

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.