Përgjysmohen të ardhurat e Bankers Petroleum

Përgjysmohen të ardhurat e Bankers Petroleum

95
SHPËRNDAJE

Shpenzimet kapitale ishin vetëm 13 Milionë Dollarë. Vitet e kaluara Bankers Petroleum ishte burimi kryesor i investimeve të huaja në vend, teksa investimet në sektorin e hidrokarbureve përbënin rreth 40% të totalit të investimeve të huaja në vend…

Bankers Petroleum Ltd. ka publikuar rezultatet financiare dhe operacionale të tremujorit të parë 2016.  Sipas të dhënave, të ardhurat e kompanisë ishin 33 milionë dollar në tremujorin e parë 2016, nga 57 milionë dollar në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar.

Gjatë tremujorit të parë të vitit 2016, shpenzimet kapitale ishin 13 Milionë Dollarë. Kompania nuk ka shpuar asnjë pus të ri gjatë këtij tremujori. Shpenzimet kapitale ishin 25 Milion Dollarë për tremujorin e kaluar dhe 50 Milionë Dollarë në tremujorin e parë të vitit 2015, raportoi kompania.Bankers_0071-cropped

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.