KESH-i per 3 muaji, 4 milion euro fitim

KESH-i per 3 muaji, 4 milion euro fitim

55
SHPËRNDAJE

Korporata Elektronergjitike Shqiptare raportoi një fitim neto prej 538.4 milionë lekë (rreth 4 milionë euro) në tremujorin e parë të vitit 2016. Të dhënat u publikuan në faqen zyrtare të Ministrisë së Financave.

Fitimi para taksave i kompanisë ishte 633 milionë lekë nga të cilat 95 milionë lekë ju paguan tatimeve si tatim mbi fitimin.
Të ardhurat nga shitja e energjisë ishin 6.4 miliardë lekë nga të cilat, 3.6 miliardë lekë ishin arkëtime nga shitjet ndaj Operatorit të Shpërndarjes, dhe 1.3 miliardë lekë ishin të ardhura që u siguruan nga shitja e energjisë për mbulimin e humbjeve të OSHE-së.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.