Fier:Janar-Shkurt 2018 , mbyllen dhjetra biznese

Fier:Janar-Shkurt 2018 , mbyllen dhjetra biznese

422
SHPËRNDAJE

Janar -Shkurt 2018 kane mbyllur aktivitetin rreth 53 subjekte te biznesit te vogel. Mbyllja e aktivitetit ka ardhur ne menyre te detyruar pasi pjesa me e madhe te subjekteve ne fjale kane pasur me pare aktivitetin ne objektet prane Gjanices ,qe u shemben nga IKMT ne qytetin e Fierit .

Burime te bizneseve te prekur bejne te ditur se bbi 100 biznese zhvillonin me pare aktivitetin ne objektet qe u shemben prane “Gjanices” dhe nje pjese e tyre (50%)rihapen aktivitetin ne objekte te tjera me qera ose te blera .Bizneset e mbyllur kane qene bare, njesi tregetimi veshmbathje, butik, kafene etj.Nderkohe per shkak te mungeses se fuqise blerese ne Fier jane mbyllur 10 subjekte

Ne fund te vitit 2017 ne Fier mbyllen aktivitetin rreth 128 subjekte . Statistikat e mbylljes se aktivitetit i jane referuar te dhenave nga vete Bashkia Fier.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.