2017 i varfer ne subvencionet ne bujqesi  ne FIER e MALLAKASTER

2017 i varfer ne subvencionet ne bujqesi  ne FIER e MALLAKASTER

163
SHPËRNDAJE

Rreth 207 Fermere ne FIER dhe Mallakaster kane aplikuar kete vite per skemat mbeshtetese ne bujqesi dhe blegtori.Sipas drejtuesit te sherbimit keshillmor ne Drejtorine Rajonale te Bujqesise Fier Muhamet Baboci kete vit ka nisur me vonese aplikimi per skemat perfituese ne bujqesi per shkak te procedurave nga Ministria e Bujqesise. Gjithsesi ne numrin me te larte te aplikuesve e kane keyer blegtoret qe perbejne rreth 139 aplikime. Numer te ulet te aplikimeve e perbejne mbjelljet ne peme frutore qe eshte vetem 1 dhe ne vreshta qe shkojne ne vetem 3 aplikime. Krahasuar me 5 vjet me pare kur numeoheshin rreth 870 aplikime , ky vit duket teper i varfer

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.