Dedektivet e se ardhmes mund t’ju shikojne nga hapsira

Dedektivet e se ardhmes mund t’ju shikojne nga hapsira

49
SHPËRNDAJE

Detectivet moderne do te përdorin një shumëllojshmëri të teknologjive të reja për të zgjidhur rastet e dyshimta.

Paul Marks mendon se agjensite e dedektiveve do shfrytëzojne shume shpejt satelitët per te realizuar hetimet.

Ai ka parashikuar qe nepermjet aksesit qe do te kene keta hetues do perdorin fotografite satelitore për të ndihmuar klientët dhe per të argumentuar rastet në gjykatë. Gjithashtu per zgjidhjen e mosmarrëveshjeve per kufijte e pronës, per ndjekjen automjeteve të vjedhura dhe akteve ilegale.

Gjithashtu mund te perdoret GPS si nje gjurmues universal ne makina apo celulare.

I vetmi problem ne ndjekjen dhe hetimin e te dyshuarve eshte korrniza ligjore ne te cilen do te mbeshtetet, pasi survejimi i njerezve per nje kohe te caktuar kufizone te drejtat dhe  shkel privacine.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.