Amerika ka borxhin me te madh publik ne bote

Amerika ka borxhin me te madh publik ne bote

48
SHPËRNDAJE

Zhvillimi i një vendi kërkon shumë përpjekje dhe të holla. Borxhi publik apo borxhi i qeverisë është një gjë e zakonshme në mesin e vendeve të zhvilluara.

Herë pas here ato kanë nevojë për nxitje financiare shtesë, me qëllim financimin dhe përmirësimin e infrastrukturës së tyre. Nësë një vend ka infrastrukturë të avancuar dhe biodiversitet të pasur, por ka gjithashtu edhe borxhin më të madh publik, e quajmë atë një vend të pasur?

Përgjigja për këtë pyetje varet nga këndvështrimi juaj. Nësë borxhi është në rritje apo në rënie? Nësë vendi është duke fituar para apo duke humbur?

Borxhi Publik – 102.98% e Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.