500 mije $, demshperblim

500 mije $, demshperblim

24
SHPËRNDAJE

Ish-guvernatori Ardian Fullani kërkon gjysmë milioni euro dëmshpërblim për shkarkimin e tij nga ky post.
Ai thotë se i është shkaktuar një dëm moral dhe psikologjik.

Adrian Fullani është guvernatori i Bankës së Shqipërisë, në mandatin e të cilit, ndodhi vjedhja me e madhe e Bankës se Shqipërisë nga brenda; ka dhe të tjera, por po e le me kaq!!
Banka e Shqipërisë është banka që u vodh nën mandatin e Adrian Fullanit; këshilli mbikqyrës i Bankës shkarkoi Adrian Fullanin në kushtet kur mbi të kishte një akuzë të rëndë dhe kur ishte nën arrest!!
Kuvendi i Shqipërisë është institucioni që ratifikoi vendimin e Këshillit për shkarkimin e Adrian Fullanit kur mbi të kishte një akuzë shumë të rëndë dhe ishte në arrest!!

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.