16 mijë biznese nuk paguajnë detyrimet

16 mijë biznese nuk paguajnë detyrimet

29
SHPËRNDAJE

Numri i bizneseve që nuk paguajnë detyrimet tatimore ka ardhur në rritje.

Sipas shifrave zyrtare nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, lista e bizneseve që nuk kanë
paguar detyrimet tatimore është 16 005, nga 13 778 biznese që ishin në fund të muajit dhjetor.

Sipas këtyre statistikave, kësaj “ liste të zezë” gjatë tre muajve të fundit i janë shtuar 2 227 subjekte.

Ndaj këtyre bizneseve janë marrë masat e sigurimit mbi të gjithë pasuritë për ekzekutimin e detyrimeve dhe ka filluar procedura e mbledhjes me forcë të tyre.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.