1000 emigrant marrin sherbimin ne sportelet e Aluiznit ne Fier

1000 emigrant marrin sherbimin ne sportelet e Aluiznit ne Fier

443
SHPËRNDAJE

Edhe ne Agjencine e Legalizimit dhe Urbanizimit te Zonave Informale ne Fier ka nisur punen sporteli per sherbimin ndaj emigranteve. Sipas drejtuesit te Aluiznit Fier Ervin Bushi me hapjen e ketij sporteli eshte bere e mundur marrja e kerkesave dhe sherbimi i shpejte per emigrantet te cilet interesohen te legalizojne objektet e ndertuara ne vite. Sipas Bushit cdo dite paraqiten ne sportel 80-100 vetdeklarues te objekteve per legalizim te cilet marrin informacion apo kryejne procedurat qe kerkohen per legalizimin deri ne marrjen e lejesDeri tani ky numer shkon ne 1000 emigrant te ardhur dhe interesuar per legalizimet ndersa jane ne proces te marrjes edhe te legalizimit te objekteve te vetdeklaruara.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.