Te dehur ne timon ,policia FIER 4 te arrestuar dhe pa leje...

Te dehur ne timon ,policia FIER 4 te arrestuar dhe pa leje drejtimi

2354
SHPËRNDAJE


Vetem pergjate nje jave policia Fier ne bashkpunim me sektorin e qarkullimit kane penalizuar me masa asmijistrative
596 drejtues mjetesh per shkelje te rregullave te qarkullimit gjate qarkullimit.

Sipas te dhenave nga policia Fier nga totali i masave te vendosura nga policia 3 prej tyre jane arrestuar pasi jane konstatuar te dehur ne drejtimin e mjetit nderkohe 16 drejtues jane penalizuar per mosvendosje të rripit dhe nje tjeter eshte arrestuar për drejtim mjeti pa leje drejtimi. Nje pjese e mire e masave te vendosura nga policia e qarkullimit eshte vendosur per kalim te kufijeve te shpejtesise si dhe parakalime dhe parkime te gabuara

S'KA KOMENTE