Punonjesit e by passit Fier dhe Vlore bllokojne rrugen(video)

Qindra punonjes te By Passit  Fier dhe vlore kane bllokuar aksin rrugor ne Mbrostar ne vendin ku nis kjo veper. Kjo eshte protesta e...

Bashk per nje qellim,Punonjesit e By-Passit Fier e Vlore ne proteste...

 Punonjesit e 55 kompanive nenkontraktore dhe furnitore  te By passit te Fierit dhe Vlores jane mbldhur bashke per te protestuar per pagat e pa...
W3Schools
[td_block_social_counter custom_title=”STAY CONNECTED” facebook=”themeforest” twitter=”envato” youtube=”Envato” open_in_new_window=”y”]

LATEST REVIEWS

Punonjesit e by passit Fier dhe Vlore bllokojne rrugen(video)

Qindra punonjes te By Passit  Fier dhe vlore kane bllokuar aksin rrugor ne Mbrostar ne vendin ku nis kjo veper. Kjo eshte protesta e...