Fier-Lushnje:Ndeshkohen disa drejtues te automjeteve qe nuk zbatojne rregullat e qarkullimit

Fier-Lushnje Specialistët e Sektorit të Qarkullimit Rrugor, arrestuan në flagrancë shtetasit: 1.Lefter Alliaj, 41 vjeç, banues në Tiranë. Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi në lagjen...

Saimir Tahiri kthehet në Shqiperi ,detaje nga vizita në Gjermani

Jo të shtunën siç ishte premtuar, por të dielën. Saimir Tahiri është rikthyer në Tiranë pasi vizitës disa ditore që ka bërë në Gjermani. Ikja...

Kafsha e rrallë gjendet në breg të Divjakës 

Lundërza është një gjitar i dimensioneve mesatare, që rritet zakonisht pranë lumenjve dhe liqeneve.Kjo specie e rrezikuar për zhdukje është prezente edhe në Parkun...
W3Schools

Fier-Lushnje:Ndeshkohen disa drejtues te automjeteve qe nuk zbatojne rregullat e qarkullimit

Fier-Lushnje Specialistët e Sektorit të Qarkullimit Rrugor, arrestuan në flagrancë shtetasit: 1.Lefter Alliaj, 41 vjeç, banues në Tiranë. Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi në lagjen...

Saimir Tahiri kthehet në Shqiperi ,detaje nga vizita në Gjermani

Jo të shtunën siç ishte premtuar, por të dielën. Saimir Tahiri është rikthyer në Tiranë pasi vizitës disa ditore që ka bërë në Gjermani. Ikja...

Kafsha e rrallë gjendet në breg të Divjakës 

Lundërza është një gjitar i dimensioneve mesatare, që rritet zakonisht pranë lumenjve dhe liqeneve.Kjo specie e rrezikuar për zhdukje është prezente edhe në Parkun...
W3Schools

Fier-Lushnje:Ndeshkohen disa drejtues te automjeteve qe nuk zbatojne rregullat e qarkullimit

Fier-Lushnje Specialistët e Sektorit të Qarkullimit Rrugor, arrestuan në flagrancë shtetasit: 1.Lefter Alliaj, 41 vjeç, banues në Tiranë. Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi në lagjen...

Saimir Tahiri kthehet në Shqiperi ,detaje nga vizita në Gjermani

Jo të shtunën siç ishte premtuar, por të dielën. Saimir Tahiri është rikthyer në Tiranë pasi vizitës disa ditore që ka bërë në Gjermani. Ikja...

Kafsha e rrallë gjendet në breg të Divjakës 

Lundërza është një gjitar i dimensioneve mesatare, që rritet zakonisht pranë lumenjve dhe liqeneve.Kjo specie e rrezikuar për zhdukje është prezente edhe në Parkun...
[td_block_social_counter custom_title=”STAY CONNECTED” facebook=”themeforest” twitter=”envato” youtube=”Envato” open_in_new_window=”y” border_top=”no_border_top”]

MOST POPULAR

Njeriu i pare  në Hënë ,ishte nje lajm i rreme

Nga momenti që njeriu i parë ka ecur mbi hënë, në 1969-ën, teori të shumta konspirative kanë dalë për ta cilësuar arritjen më të...

LATEST REVIEWS

Njeriu i pare  në Hënë ,ishte nje lajm i rreme

Nga momenti që njeriu i parë ka ecur mbi hënë, në 1969-ën, teori të shumta konspirative kanë dalë për ta cilësuar arritjen më të...

Fier-Lushnje:Ndeshkohen disa drejtues te automjeteve qe nuk zbatojne rregullat e qarkullimit

Fier-Lushnje Specialistët e Sektorit të Qarkullimit Rrugor, arrestuan në flagrancë shtetasit: 1.Lefter Alliaj, 41 vjeç, banues në Tiranë. Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi në lagjen...
W3Schools