Studentet ne Tirane, Korce, Durres Elbasan ne protesta kunder ritjes se tarifave...

Studentet ne Tirane, Korce, Durres Elbasan ne protesta kunder ritjes se tarifave te studimit

34
SHPËRNDAJE

Pas protestave te djeshme te studenteve te Tiranes dhe Elbasanit ne pritesta kane dale sot edhe studentët e Universitetit Fan Noli ne Korçë dhe ne Durres

Në vijim të protestës së Tiranës kanë nisur  protestat edhe ne Univeristet të tjera të vendit.

Ata kërkojnë “përgjysmimin e Tarifave të Universiteteve, heqjen e tarifave shtesë dhe anullimin e VKM për provimet përsëritëse, përmirësimin e kushteve dhe infrastrukturës së universiteteve si dhe përmirësimin e kushteve nëpër konvikte”.

S'KA KOMENTE