“Stop Informalitetit”ndeshkon bizneset ne Fier

“Stop Informalitetit”ndeshkon bizneset ne Fier

1062
SHPËRNDAJE

Aplikacioni Stop Informaliteti i cili eshte promovuar edhe nga kryeministri i vendit Edi Rama ka dhene menjehere impakt ne komunitet duke denoncuar abuzimet e bizneseve.

Vetem ne keto dite te shtatorit fale denoncimit te qytetareve ne qytetin e Fierit jane penalizuar 5 biznese me aktivite te ndryshme.( 1 gjob eshte vendosur per mos leshim te kuponit tatimor ,1 gjob ndaj nje subjekti te biznesit te vogel per punetor te pasiguruar ,1 gjob ndaj nje subjekti  te madh qe nuk kishte deklaruar punonnjesit
dhe 2 biznese jane penalizuar pasi nuk ishin te rregjistruar ne  QKR.

Ne javen ne vijim pas perfundimit te sezonit turistik, nis ne Fier kontrolli dhe penalizimi i subjektit kunder informalitetit .

Aplikacionin “Stop Informalitetit” deri tani e kanë shkarkuar afro 15 mije qytetarë, ndërsa vijon bllokimi i bizneseve të paligjshme që janë denoncuar.

Me heret Kryeministri Edi Rama falënderoi të gjithë ata persona që i janë bashkuar aksionit kundër informalitetit duke shkarkuar këtë aplikacion dhe duke denoncuar rastet.

“Aplikacioni që të mundëson të mos heshtësh përballë abuzimit, gjendet në App Store https://apps.apple.com/…/a…/stop-informalitetit/id1476196781 ose në Play Store https://play.google.com/store/apps/detail

S'KA KOMENTE