SPAK shpall në kërkim ndërkombëtar Adriatik Llallën

SPAK shpall në kërkim ndërkombëtar Adriatik Llallën

77
SHPËRNDAJE

Prokuroria e Posaçme kundër korrupsionit dhe krimit te organizuar ka përfunduar procedurat ligjore dhe ka shpallur ne kërkim ndërkombëtar emrin e Adriatik Llalles

S'KA KOMENTE