Sot dita nderkombetare e zjarrfikesave,Fieri me zjarrfikese te reja

Sot dita nderkombetare e zjarrfikesave,Fieri me zjarrfikese te reja

269
SHPËRNDAJE

Sot dita nderkombetare e efektivave te sherbimit zjarrfikes. Ne kete dite komandanti i repartit te zjarrfikesave ne Fier Zija HYKA eshte shprehur se kjo dite e gjen kete sherbim te permiresuar ne mjete e logjistike si dhe ne performancen e efektivave per tju pergjigjur cdo situate te renies se zjarreve. Cdo dite ne Fier ndodh nje zjarr nderkohe qe vetem ne muajin prill jane rregjistruar 25 vatra zjarresh . I pyetur nese e perballon me mjetet dhe efektivat periudhat e zjarreve komandanti i zjarrfikeve Fier eshte shprehur se me priteshmerite per dy automjete te tjera  dhe me mjetet e reja  si dhe me nje staf efektivash qe ka kryer trajnime te specializuara besojme se i pergjigjet problematikes.
Por duke marre parasysh praktiken e viteve te meparshme nga renia e zjarreveniet ne zonat pyjore ne Seman , Darzese Cakran etj,  Hyka i ka bere apel fermereve te jene te kujdesshem 

S'KA KOMENTE