Sot dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja si të zbuloni nëse jeni...

Sot dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja si të zbuloni nëse jeni fitues

557
SHPËRNDAJE

Përgjigjet e aplikimeve për Lotarinë Amerikane dalin sot. Të gjithë ata që kanë aplikuar në orën 18:00 mund të kontrollojnë nëse janë përzgjedhur nga lotaria amerikane apo jo.

Në faqen zyrtare të llotarisë Amerikane bëhet me dije se aplikantët mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim, duke kontrolluar online nëse janë fitues ose jo.

Klikoni në linkun më poshtë dhe më pas kliko “Check status”, vendosni të dhënat dhe më pas del përgjigja.

“Regjistruesit e DV-2023 mund të fusin numrin e tyre të konfirmimit duke filluar nga mesdita (EDT) 7 maj 2022. Aplikuesit e DV-2023 duhet të ruajnë numrin e tyre të konfirmimit të paktën deri më 30 shtator 2023”, thuhet në faqen zyrtare zyrtare të Lotarise Amerikane.

Linku: https://dvprogram.state.gov/

S'KA KOMENTE