Situate problematike edhe nga lumi Seman,ne ‘Vijen e ngjales’ permbyten 80 ha...

Situate problematike edhe nga lumi Seman,ne ‘Vijen e ngjales’ permbyten 80 ha toke

724
SHPËRNDAJE

Situata problematike kemi 2 pikat e përhershme:
Kolektori në Belinë,  ku si pasojë e prurjeve të mëdha të ujit nga Hidrovori Roskovecit dhe mostërheqjes së tij te “Vija e Ngjalës” ka dalë dhe si pasojë kemi rreth 80 ha tokë nën ujë.
Lumi “Seman” ku për shkak të prurjeve të mëdha ka dalë nga shtrati, brenda argjinaturës me rreth 120 ha siperfaqe toke nën ujë.Situata është në monitorim të vazhdueshëm nga strukturat e Bashkisë Patos.

S'KA KOMENTE